Kirjoittajat

Panu Autio: Vasenjalkainen espoolainen peluri, jonka entinen salarakas futsal on ottanut emännän paikan miehen elämässä. Suomen maajoukkuetta futsalkentillä edustava ”Tontunmäen Diego” allekirjoitti vastikään kauden 2010-2011 kattavan ammattilaissopimuksen espanjalaisen ElPozo Ciudad de Murcian kanssa.

Otto Tähkäpää: Lukuisten loukkaantumisten runtelema aladivaripalloilija, jonka jalkapalloilullisiin avainkokemuksiin kuuluvat muun muassa Italian MM-kisat 1990, Walderraman hiuskuontalo, Litin dominointi Ajaxissa ja SaTon perustaminen vuonna 2001. Salon kortteliliigan entinen maalikuningas (-92) ei ole menettänyt intohimoaan kuningaslajia kohtaan, vaikka oma pelaajaura onkin hiipumassa jatkuviin loukkaantumisiin. Päinvastoin – jalkapallon arvon ymmärtää vasta kun joutuu elämään ilman sitä.

Juho Nurmi: Viihtyy paremmin katsomossa kuin kentällä ja usein katsomotapahtumat ja tunnelma vievät mielenkiinnon itse ottelulta. Reissannut pallon ympäri katsomokulttuurin perässä ja Istanbulin ja Krakovan paikallispelien jälkeen seuraava haave olisi päästä paikanpäälle aistimaan Ateenan derbyn tunnelmaa.

Vesa Salminen: Päätyi lajin pariin Kylien kentillä.  Nykyisin katselee telkusta maagisia ulkosyrjäsyöttöjä tai puolustuslinjan liikkeitä, joita sitten kokeilee itse tai yrittää opettaa pienemmilleen.

Tomi Lounio: Veikkolan metsien raakalainen, jonka kosketus niin palloon kuin vastustajan jalkaankin on aina ollut kova. Kovasta pallokosketuksesta huolimatta onnistui viimeisinä juniorivuosinaan kalustamaan vessansa kahdella Helsinki Cup -pokaalilla. Siirtoikkunasäädösten myötäavustama kilpauran kohokohta on lämmittely Litmasen kanssa samalla Finnair-Stadiumin muovimatolla. Sittemmin tie on vienyt Veikkausliigamuoveilta aina kuraisimmille hiekkakentille asti.

Taneli Heinonen: Kehyskuntien kasvatti, jonka pihapelipotentiaali ei koskaan realisoitunut isoilla kentillä. Stadioneita kiertävä, arvokisapaikkaa rukoileva romantikko ja kotisohvallaan lököttävä pummi, joka haluaa nähdä vielä yhden ihanan maalin.

Henri Aalto: Espoolaisen juniorimyllyn tuote, HooGeessa kasvanut ja Hongassa kypsynyt nuori futari, jolla alkamassa kolmas veikkausliigakausi rakkaassa keltamustaraitapaidassa.

Ville Kuusinen: Aikanaan kovakin lupaus porilaiselle jalkapallolle on nykyään vaipunut alasarjojen jyräksi. Voimapelaaja uskomattomalla tekniikalla varustettuna, PYH. Nykyään jalkakikkoja kokeillaan lähinnä omalla ajalla muiden katseilta piilossa. Kaikki futis menee, mutta Englannin kentät lähimpänä sydäntä.

 

 

Samuli Justen

Entinen KYIF-virtuoosi, joka siirtyi sohvan puolelle huomatessaan tippuvan vauhdista. Nykyään viilettää 5-divarissa ja katsoo jalkapalloa telkkarista, tietokoneelta, paikanpäältä ja kännykästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: