Tietoa blogista

Pallonkaikkeus on taustoiltaan poikkeavien, mutta kuningaslajin yhdistämien kirjoittajien muodostama kollektiivi. Pallonkaikkeus pyrkii tuomaan oman panoksensa suomalaisen jalkapallokulttuurin kehittämiseksi nostamalla esiin uusia näkökulmia ja aiheita suomalaiseen jalkapallokeskusteluun.

Blogin aiheet tulevat vaihtelemaan maajoukkueesta aladivareihin, kilpaurheilusta junnuihin, miehistä naisiin ja vakavasta kevyempään. Pallonkaikkeuden tarkoitus on myös toimia kanavana, joka haastattelujen kautta kertoo kotimaan kentillä pelaavien ja maailmalla  matkaavien suomalaispelaajien viimeisimpiä kuulumisia. Lisäksi supervaihtopelaajat-osion kautta jalkapallopersoonat kautta linjan voivat nostaa keskustelun polttopisteeseen itse tärkeinä pitämiään puheenaiheita.

Jos haluat antaa palautetta, tarjota kirjoituksiasi vieraskynään tai muuten vain kysellä kuulumisia, ota yhteyttä pallonkaikkeus@gmail.com.

2 Responses to Tietoa blogista

  1. zero sanoo:

    Hyvää settiä ja monipuolisia juttuja! Olisi hyvä, jos jokaisen blogitekstin otsikon alla olisi kirjoittajan nimi. Nyt se puuttuu osasta tekstejä.

  2. ilpo sanoo:

    Edellisestä postauksesta lähes kuukausi aikaa. Mikäli aikoo vielä blogia pitää pystyssä, suosittelisin tahdin kiristämistä. Ketään ei kiinnosta lukea blogia, johon tulee ehkä joskus kirjoituksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: