Orgastinen höynä!


PANU AUTIO

Tällä kertaa Pallonkaikkeudessa päästettiin vain valkoisten kannattajia ääneen El Clásicon ennakkotunnelmissa. Etenkin Samuli Justénin poleeminen kirjoitus herätti paljon tunteita ja sai aikaan blogimme historian runsaimman kommentti- ja peukkuvyöryn. Onnittelut sen johdosta. Virallista sinipurppuraista vastinetta kirjoitukselle ei blogissamme tällä kertaa ennen peliä nähty ja hyvä niin, sillä paras mahdollinen vastine kaikien maailman madridistojen provoilulle ja uhoilulle saatin tänä iltana Camp Noun liukkaalla nurmella. Maailman paras joukkue oli yksinkertaisesti 5-0 parempi, kuin kenties maailman toiseksi paras joukkue.

Pelin sielut

Pelin sielut

Blaugranan näytöstä on vaikea kuvailla sanoin, mutta mieleeni tulevat lähinnä seuraavanalainen vertaus: marraskuun 29. päivä Camp Noulla nähtiin perseraiskaus föönikuivaan kakkoseen, jonka uhreiksi joutuivat täysin puolustuskyvyttömät madrilaispojat. Hieman samoilla linjoilla on myös katalaanilehti Sport, joka otsikoi ottelun jälkeen seuraavanlaisesti: ”Orgasmo culé en el Camp Nou!” Orgasminomaisia tunnelmia tulos tarjoaa myös meille kaikille miljoonille FC Barcelonan kannattajille, jotka pääsemme hehkuttamaan tulosta työpaikoillamme, opinahjoissamme ja etenkin sosiaalisissa medioissa. Itse odotan äärimmäisen innolla ottelun jälkipuintia huomenna pukukopissamme, missä suurin osa pelaajista on valkoisten kannattajia.
Tunnelmaa Barcelonan kaduilta pelin jälkeen

Tunnelmaa Barcelonan kaduilta pelin jälkeen

Ottelussa madridilaiset olivat shokkialun jälkeen täysin aseettomia. Ja kuten Mourinho ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa totesi, 3-0 maalin jälkeen peli oli lopullisesti ohi. Lopussa turhautuneiden valkoisten viimeiseksi aseeksi jäi päälle ryntäily ja jaloille potkiminen, joista rumimpana esimerkkinä nähtiin Sergio Ramosin punaiseen korttiin johtanut ylilyönti viimeisellä minuutilla. Lopun torikokous ei ollut ottellun ainoa, sillä ensimmäisellä puoliajalla nähtiin muunmuassa CR7:n ja Pepe Guardiolan välinen töytäisyselkkaus, joka johti tunteikkaaseen välien selvittelyyn. Kentällä riitti siis runsaasti sitä paljon puhuttua morboa.

Ronaldo tuupaa Guardiolaa

Ronaldo tuupaa Guardiolaa

Olen jo aiemmin mehustellut useaan otteeseen, että parhaimmillaan Barçan peli näyttää höynältä. Tänään toisella puoliajalla, kun Barcelonan peli kulki näyttävimmillään, välillä todella vaikutti siltä että kentällä pelattiin höynää, jossa keksellä juoksee kymmenen epätoivoista valkopaitaa. Maestrot Xavi ja Iniesta pyörittivät peliä jälleen uskomattomalla varmuudella ja myös Messi näytti ajoittain kritisoitua syöttötaitoaan pohjustamalla Villan kaksi maalia. Huikeimmillaan sinpurppuraisten itseluottamus oli toisella puoliajalla niin korkealla, että joukkueen joka toinen syöttö lähti kantapäällä ja siitä huolimatta jokainen syöttö napsahti omalle joukkueelle. Tämän tasoista tiquitacaa on nähty kenties vain kerran näiden joukkueiden välisessä historiassa, kun katalaanit voittivat Bernabeulla lähes yhtä ylivoimaisen peliesityksen jälkeen tyrmäävin lukemin 2-6.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa toimittajat yrittivät saada Guardiolaa vertailemaan tämänkertaista voittoa kahden vuoden takaiseen tyrmäykseen vieraskentällä ja Pepin aikanaan vuonna 1994 pelikentällä kokemaan 5–0 -voittoon. Vastaukseksi saatin kohteliasta jauhantaa siitä, että otteluita on vaikea verrata keskenään, vaikkakin kaikki nämä voitot tuntuvat todella hyviltä. Tyylilleen uskollisena Guardiola esiintyi tilaisuudessa hyvin nöyränä ja hän puhui Real Madridista hyvin kunnioittavaan sävyyn. Ronaldon kanssa sattuneen selkkauksen hän siivutti toteamalla, että sellaista sattuu.  Misterin tärkein viesti oli kuitenkin se, että nyt on aika nauttia voitosta pari päivää kunnolla, mutta jo pian sen jälkeen La Liga jatkuu. Mitään ei ole ratkaistu  ja kaikesta huolimatta tästä voitosta jaettiin sarjapisteitä vain kolme kappaletta.

Mainokset

4 Responses to Orgastinen höynä!

 1. Kyninho sanoo:

  Mieshuoraus,

  kaiken pahan alku ja juuri.

  Ei vaan, hieno peli. Tämä oli parasta jalkapalloa, mitä maan päällä voi tänä päivänä nähdä.

 2. Tomi sanoo:

  Jouko Harjunpään parin vuoden takaisia puheita lainaten, nyt tuli mukillinen hunajaa housunlahkeeseen!
  Aivan huikea näytös. Mehevintä oli tietenkin Josen myrtynyt ilme, kuin joku olisi vetänyt tortut hänen aamupuuroonsa. Ai että!

 3. Tuomas sanoo:

  Hämmentävä peli. Barca oli juuri niin hyvä kuin se parhaimmillaan on (huikea!) mutta eniten ihmetytti valkopaitojen tissiposkimainen esitys.
  Syyttävä sormeni osoittaa Mourinhoa. Taidollisesti joukkueiden välinen tasoero ei ollut (ei ainakaan pitänyt olla) nähdyn kokoinen.
  Sen sijaan ottelu ratkesi henkisellä puolella. Juurikin sillä osa-alueella jonka kovimpana miehenä Joseta on pidetty. Esim. barcan kahdessa ekassa maalissa jäi molemmissa real -puolustuksella ne vikat juoksuaskeleet ottamatta. Se ja Chirsun ynnä muiden sekoilu kertoo mielestäni ottelun panoksen huomioon ottaen aivan käsittämättömästä ALI-latautumisesta ja huonosta valmistautumisesta.

  Ehkä the special one ei sittenkään klassikko -rookiena ymmärtänyt pelin todellista tärkeyttä. Eikä sitä että tämän peli merkitys oli suurempi kuin ne menetetyt kolme pojoa ens kauden työpaikkaa ajatellen.

 4. […] FC Barcelonan kohdalla, sillä joukkueen peli todellakin muistuttaa parhaimmillaan leikittelevää orgastista höynää. Yksinkertaistettuna höynä itsessään on maailman parhaan joukkueen pelin […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: