Sarja-avaus sivustaseuraajana


PANU AUTIO

Kuukauden kestäneen kauteen valmistautumisen, pretemporadan, jälkeen tänä viikonloppuna kaiken piti olla valmista sarja-avausta varten. Hyvin sujuneet harjoitusottelut,  fyysinen kunto huipussa, joukkueemme pelikirja opiskeltuna ja pelipaikkana suomalaisen korvaan kiihottava Lanzarote. Byrokraattiset seikat tulivat kuitenkin väliin ja pelikaverini matkustivat perjantaina lentokoneella Kanarian saarille ilman minua. Näin virallinen debyyttini Espanjan kilpakentillä tulee näillä näkymin viivästymään viikolla.

Oheisessa kuvasarjassa vien joukkueemme 5-4 -johtoon harjoitusottelussa Melillaa vastaan. (Kuvat: Maija Lanteri)

Vaikka siirtopaperini saapuivat Suomesta pienen hoputtamisen jälkeen juuri ja juuri ajoissa, ei virallista pelilupaani saatu hoidettua kuntoon ajoissa. Jopa minulle itselleni on jäänyt hieman epäselväksi, mikä hommassa lopulta kiikastaa. Ilmeisesti ogelmana on kuitenkin ollut paikalliseen ”Fair Play -passiin” eli pelilisenssiin vaadittavan täkäläisen henkilöllisyystodistuksen puuttuminen.

Huolimatta EU-kansalaissuudestani taistelu paikallisen byrokratian kanssa ei siis ole ollut todellakaan helppoa.  Passiani, passikuviani ja naamani on käyty näyttämässä useissa virastoissa, useaan otteeseen. Viimeisimpien tietojen mukaan pelilupaan tarvittavien viimeisten paperien pitäisi saapua tulevan viikon torstaina ja näin olisin pelikelpoinen lauantaina 11.9 toisen kierroksen ottelussamme.

Oivaa lievitystä pelilupasäätöjen aiheuttamaan vitutukseen olen saanut päästessäni edustusjoukkueen mukaan. Kovatasoisten treenien lisäksi pääsin debytoimaan ElPozon ”edarin” paidassa torstaina 2.9. harjoitusottelussa piirisarjan joukkuetta Monóvaria vastaan. Vaikka vastustajamme ei kummoinen ollut, oli todella hienoa päästä debytoimaan edustusjoukkueen paidassa numerolla 2. (Reserveissä olen pelannut minulle vähemmän tutulla numerolla 6.)

Uusi pelipaita nimellä ja numerolla 6!

Pelasimme lähiseudun pikkukylän Monóvarin uuden hallin avajaisten kuuniaksi paikallista kyläjoukkuetta vastaan. Pieni halli oli kuin nuijalla täyteen lyöty ja saavuimme paikalle maailmantähtien tavoin salamavalojen välkkyessä ja televisiokameroiden filmatessa. Itse ottelu oli läphuutojuttu ja naulasimme taululle lopulta lukemat 1-17. Noudatimme valmentajamme Dudan ennen ottelua antamaa ainoaa ohjetta, joka kuului seuraavasti: ”Kunnioittakaa maalia!” Pääsin myös itse tilastoihin mukavasti ja pelin päätteeksi neljä maalia merkittiin nimiini. Ei siis hassumpi debyytti!

Edarin paidassa!

Edarin paidassa!

Kuluva viikonloppu sujui omalta osaltani vapaita vietellessä ja tulospalvelua seuratessa. Ikävät uutiset Kanarialta kertoivat, että joukkueemme otti pataan avausottelussa lukemin 4-2. Joukkuekavereiden välittämien otteluraporttien mukaan suurimmat puuttemme olivat maalinteossa. Toivon mukaan pystyn auttamaan joukkuettamme tässä ongelmassa tulevana viikonloppuna kun vastaan asettuu Space Gasifred Ciutat dEivissa Ibizalta.

Mainokset

One Response to Sarja-avaus sivustaseuraajana

  1. […] Elokuun pretemporada españolan jälkeen jouduin paperisotkuista johtuen katsomaan sarja-avausta sivustaseuraajana. Voitokkaan debyyttini jälkeen pelit lähtivät sujumaan viikko viikolta paremmin ja […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: