Vakibloggaajamme Panu Autio kutsuttu espanjalaisen futsaljätin testileirille!


TOMI LOUNIO

PANU AUTION FUTSAL-TAIDOT OVAT ILOSTUTTANEET GOLDEN FUTSAL TEAMIN USKOLLISIA FANEJA JO VUOSIEN AJAN. VIHDOIN MYÖS ETELÄ-EUROOPAN KYKYJENETSIJÄT OVAT LÄMMENNEET MIEHEN TAITURIMAISILLE OTTEILLE, JA HÄNET ON KUTSUTTU HUIPPUJOUKKUE ELPOZO MURCIA FS:N TESTIIN.

Suomen maajoukkueen luottomiehiin lukeutuva ”Panda” suhtautuu tulevaan haasteeseen tyynen luottavaisesti. Vaikka mies on tähyillyt ulkomaan kentille jo jonkun aikaa, tuli puhelinsoitto lajin ehdottomiin suurseuroihin lukeutuvan ElPozo Murcia FS:n urheilutoimenjohtajalta jymy-yllätyksenä. Seura on juuri voittanut maansa futsal-liigan runkosarjan ja valmistautuu alkaviin play off -otteluihin.

Autio matkaa Madridin kautta Murciaan heti vapun jälkeen, eikä ole aivan varma, mitä matkalta sopii odottaa. Tavoitteena on luonnollisesti näyttää parasta henkilökohtaista osaamista, mutta myös tutustua seuraan ja sen toimintatapoihin. Mahdollisesta sopimuksesta ei olla vielä keskusteltu, mutta ”Tontunmäen Maradona” onkin päättänyt ottaa yhden askelen kerrallaan.

Kansainvälinen kiinnostus suomalaisiin pelaajiin on tärkeä asia kotimaisen futsalin kehityksen kannalta. Kynnys siirtyä pohjolan perukoilta Euroopan ammattilaiskentille on vielä valtava, mutta hiljalleen Suomen maajoukkueen hyvät esitykset väistämättä poikivat näyttöpaikkoja, joihin on uskallettava tarttua.

Itse uskon ja toivon, että Panu on jo pian kuumaa kamaa paitsi Espoossa, niin myös Espanjassa.


Panu Autio raportoi mehevimmistä Murcian-kokemuksistaan Pallonkaikkeuden sivuilla.


Mainokset

5 Responses to Vakibloggaajamme Panu Autio kutsuttu espanjalaisen futsaljätin testileirille!

 1. Loistavaa Panu ja tsenppiä Espanjan valloitukseen!

 2. rokelvis sanoo:

  Hienoa Panu, toivotaan kaikkea hyvää ja muista että olet aina tervetullut takaisin Hämeenlinnaan ilahduttamaan Kaurialan yleisöä.

 3. Vinnie sanoo:

  Viva Peelo!!

 4. Mielenkiintoista, että futsal ylittää nyt uutiskynnyksen valtamedoissa, vaikka esim. taannoisista finaaleista oli vaikempi löytää mitään mainintoja.
  http://www.hs.fi/urheilu/jalkapallo/artikkeli/Suomalaispelaaja+ehdolla+futsalin+Barcelonaan/1135256319933

 5. JN79 sanoo:

  Toivottovasti saat sopimuksen. Niin menee Suomi futsal taas askeleen eteenpäin. Ilo on ollut käydä kattomassa sun esityksiä GFT:n ja Maajoukkueen paidassa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: