Naurava taikuri on palannut!


Ronaldinhon on päästävä Brasilian MM-joukkueen matkaan Etelä-Afrikkaan. Käsittämättömät jalkakikat, uskomattomat vapauttavat syötöt, maailmanluokan maalit ja ennen kaikkea taikurin naamalle palannut hymy kertovat miehen olevan taas maailman huipulla. Jos Dunga ei Brasilian peräsimessä näistä huomaa miehen kiistättömiä taitoja, niin voisi hän edes lukea tämän kauden tilastoja. Nekin todistavat minkä tasoisesta miehestä Ronaldinhon kohdalla jälleen puhutaan.

Viime kaudella Ronaldinho vaelteli varjojen mailla, sen näkivät kaikki. Tänä vuonna mies on pitänyt Milanin mestaruushaaveita Italiassa välillä yksinään pystyssä. Ainakin allekirjoittanut on saanut tällä kaudella nauraa jälleen kuin pikkupoika Dinhon pyöritellessä vastustajia Barcelona-aikojen tapaan.  Vastustajilta vietyjen ”puikkojen” määrää ei pysty laskemaan edes kahden käden sormilla. Taikurin viimeinen maali Sienaa vastaan tällä kaudella Serie A:ssa tiputti minut täysin sohvalta. Käsittämätöntä, I`m sold.


Ronnie is back!

Kuka Ronaldinhon paikan Brasilian joukkueessa ottaisi? Vahvimmin paikalle on itseään tyrkyttämässä kotimaansa sarjaan Euroopasta palannut Robinho. Kaikki kunnia miehen aikaisemmille saavutuksille, mutta hän floppasi lähes täydellisesti Manchester Cityssä, eikä pystyisi edes parhaassa kunnossaan mitenkään täyttämään Ronaldinhon saappaita.

Pelinrakentelu on muutenkin rakennettu tämän hetkisessä Brasilian joukkueessa huonoille kantimille, sillä Kaka on loistava pelaaja mutta pelinrakentajana varsin keskinkertainen. Parhaimmillaan mies on pitkissä kuljetuksissa ja juoksuissa puolustuslinjan taakse.

Ilman Ronaldinhoa Brasilialta puuttuvat MM-kisoissa hyökkäyksestä samba, rytmi ja seksikkyys, eli kaikki keltapaitojen tutut elementit. Taikuri pystyy yksin ratkaisemaan otteluita joukkueelleen.
Tällä hetkellä Etelä-Afrikan kisoihin matkaavan Brasilian joukkueen peli ei ole Copacabanan karnevaalia nähnytkään, vaan pikemminkin se muistuttaa lukion tanssiaisia joista rentous ja ilo on kaukana.

Joten yksi pyyntö Dunga: anna taikurin tulla esittämään taikojaan myös Afrikkaan ensi kesänä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: