Futsalkausi kunnialla päätökseen


Suomen futsalmaajoukkue päätti kautensa voitokkaasti Englannin Herefordissa pelatun turnauksen pronssiottelussa Maltaa vastaan lukemin 3-0 (Palloliiton raportti ottelusta).  Edellispäivän nihkeähkö Turkki peli oli unohdettu ja ilme tämän päivän kamppailussa oli huomattavasti parempi. Ensimmäisellä puoliajalla hallitsimme peliä selvästi ja suomifutsalin vuoden mies Jani Modig aloitti maalinteon Lasse Lindin kermaisesta tarjoilusta.

Parin tolppalaukauksen ja hukatun tilaisuuden jälkeen pääsin vihdoin itsekin upottamaan pallo rysään toisen puoliajan alussa. 2-0 maalini syntyi vaparikuviosta, jossa mr. Modig toimi tarjoiliojana ja timpuri Terho sekä varastomies Lind hoitivat duunariosaston tyylikkäillä blokkauksillaan maalin edessä. Pian tämän jälkeen Ville ”Taisto” Lindgren varasti pallon Maltan puolustukselta ja pääsi tuikkaamaan pelin päätösnumerot pitkillä lonkeroillaan loistavasti pelanneen maltalaisbyyrärin puikoista.

Vaikka olisimme voineet naulata taululle selvemmätkin numerot, puhtaaseen 3-0 voitoon pitää olla tyytyväinen. Tärkeätä oli myös oman maalin säilyminen puhtaana. Tämän voiton myötä tiivis ja raskas futsalkausi sai tyylikkään päätöksen. Ottelun  jälkeen saatoimme lähteä hyvillä mielin porukalla perinteiseen brittipubiin puimaan mennyttä kautta ja katsomaan nyrkkeilyn raskaansarjan mestaruusottelua, jossa paikallisten lädien suosikki Davin Haye puolusti menestyksekkäästi WBA-liiton mestaruuttaan John Ruizia vastaan.

Herefordin futsalturnauksen loppuottelussa Turkki kukisti Englannin lukemin 3-4. Ottelu oli futsalviihdettä parhaimmillaan ja dramatiikkaa riitti aina viimeisille sekunneille saakka. Turkin voittomaali syntyi lopulta vain kolme sekuntia ennen päätössummeria. Täytyy myöntää, että Turkin voitonjuhlia katsellessa eilinen tappio kaiveli vielä hieman takaraivossa. Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ollut karsintaturnaus ja voimme nyt siirtää katseet hyvillä mielin kohti ensi kauden koitoksia.

Pelien saralla minun on nyt aika ruveta keskittymään kesäpalloiluun ja Someron Voiman koitoksiin. Jalkapalloon totutteleminen saattaa ottaa aikansa, mutta olen varma että kun kesä pian saapuu ei mikään tule olemaan niin hauskaa kuin vihreillä nurmilla pallon perässä juokseminen. Toki on myönnettävä, että futsalkuviot pyörivät mielessäni koko ajan ja kenties tulevan kesän aikana myös unelmani futsalin ammattilaiskentistä saattaa saada uuttaa tuulta siipiensä alle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: